Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Jihan Audy

Penyanyi - Jihan Audy

 

Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning;
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe;
Isun weruh dewek riko suloyo;
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene;
;
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning;
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe;
Isun weruh dewek riko suloyo;
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene;
;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi welase;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase;
;
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning;
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe;
Isun weruh dewek riko suloyo;
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene;
;
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning;
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe;
Isun weruh dewek riko suloyo;
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene;
;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi welase;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase;
;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi welase;
Dinggo paran riko nguber demene;
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase;
 

 

Lirik Lagu Kepaling - Jihan Audy

Artis : Jihan Audy
Judul : Kepaling

Lirik Lagu Lewung - Jihan Audy

Artis : Jihan Audy
Judul : Lewung

Lirik Lagu Sing Biso - Jihan Audy

Artis : Jihan Audy
Judul : Sing Biso

Lirik Lagu Cerita Anak Jalanan - Jihan Audy

Artis : Jihan Audy
Judul : Cerita Anak Jalanan

Lirik Lagu Sayang 3 - Jihan Audy

Artis : Jihan Audy
Judul : Sayang 3